Benvolgudes famílies, 

L’AFA de l’Escola Pia Granollers, en el seu compromís de suport a les famílies de l’escola,  i davant les incerteses de les condicions d’inici del curs 2020/2021 en el marc de la pandèmia per COVID-19 va dissenyar un formulari amb la plataforma Google Drive per tal de recollir els dubtes e inquietud de tots els cursos, des de P4 fins a Batxillerat. 

Aquí trobareu el document que ens ha facilitat la Direcció amb la resposta a cadascuna de les 250 preguntes que ens vau fer arribar a través del formulari “Explica’ns els teus dubtes – COVID-19”. Cal tenir en compte que les preguntes iguals s’han agrupat i s’ha procurat mantenir la fidelitat del text original, tot i que en algun cas s’ha pogut modificar lleugerament per tal que quedés clara la idea expressada. 

Seguim en contacte i disposats a treballar plegats, moltes gràcies per la vostra col·laboració! 

Atentament, 

Junta AFA