El passat 21 de gener es va realitzar la primera xerrada Virtual organitzada per l’AFA. La Conferència, sota el títol “Mindfulness: Eines per aprendre a viure el present i gestionar millor els moments difícils del dia a dia.”, va ser impartida per Tere Sitjes d’espai TEOS i va aplegar més de 80 participants a través de la eina Meet que va facilitar l’escola.

La Xerrada, orientada a donar a conèixer les bases del Mindfulness, els beneficis que s’obtenen de la seva pràctica i explicar els resultats clínics obtinguts pel programa MBSR, va combinar explicacions amb alguns petits exercicis pràctics que ens van permetre introduir-nos en els conceptes de Mindfulness i Consciència Plena.

L’AFA valora molt positivament la xerrada, tant per la dinàmica de la ponent, que ens va demostrar la seva passió pel Mindfulnes tot i la dificultat del medi, com pel fet d’arribar a més de 80 persones en un ambient completament virtual en una situació com la que estem vivint actualment.