Un any més, ha tingut lloc el Concurs de Pessebres, un concurs molt entranyable que es realitza des de fa 10 anys  ininterrompudament. Els dies 13 i 14 de desembre tots els participants han pogut deixar les seves creacions per tal que el jurat les pogués valorar el divendres 15. Aquest concurs té molta acollida, enguany s’han presentat 64 pessebres,  amb un total de 98 participants, des de P3 fins a 4t d’ESO.

La comissió del concurs de pessebres de l’AMPA són els encarregats de recollir els pessebres, classificar-los per categories i exposar-los a l’escola un cop presa la decisió, no gens  fàcil, del jurat.  Aquest any format per: Ramon Sendra, pessebrista aficionat; Doloretes Redondo, mestra jubilada; Lourdes Capdevila, professora d’arts plàstiques. Cal destacar que tot el procés es fa en el més absolut anonimat.

Com a novetat, aquest any s’ha introduït un nou element : donar un títol i/o missatge al pessebre que respongui al significat que cadascú dóna al Nadal.  Així els infants ens han sorprès amb “Dolç Nadal”, “La profunditat del Nadal suma moltes mirades”, “El joc de la vida” o valors com pau, fraternitat, família, felicitat. Ja sigui de manera individual, familiar o amb un grup d’amics, tots els participants gaudeixen de passar unes hores pensant, pintant, retallant i muntant el pessebre. I és que el missatge que es vol transmetre és que el més important és participar i passar una bona estona. I no cal oblidar que TOTS els participants tenen premi, articles relacionats amb manualitats, que s’entregarà a mitjans del segon trimestre.

 

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I FINS L’ANY VINENT