Us comuniquem, tal i com acaba d’anunciar el Govern de la Generalitat de Catalunya que queda suspesa l’activitat escolar i extraescolar a totes les escoles de Catalunya a partir de demà divendres 13 de març de 2020 i per un període mínim de 14 dies.

Us adjuntem comunicació de l´Escola:

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem la carta que ens han fet arribar els Serveis Territorials d’Ensenyament per tal que la signem i us l’enviem per comunicar-vos el tancament de l’escola a partir de demà 13 de març. 

També us comuniquem de part de l’AFA que queden suspeses la sortida cultural del dia 22 de març, les sortides de classes subvencionades per l’AFA i els assajos i representacions de Teatria.

Per altra banda, si algun alumne/a no ha tingut temps d’emportar-se pertinences seves al llarg del dia d’avui, demà encara podran recollir alguna cosa però més endavant es preveu que no.

Estigueu atents a la informació que us puguem anar enviant perquè estem pendents encara de concretar altres qüestions a partir del que ens vagin dient les autoritats en les properes hores.

La direcció